Actueel

Aanbod

Bij iCharter is (bijna) alles mogelijk. Van het huren van een sloep voor een paar uur, tot een volledig verzorgde vakantie, wij regelen het voor u. Al onze boten en apparatuur die wij gebruiken wordt door onze eigen mensen onderhouden. We hebben een eigen werkplaats, zodat we zeker weten dat alles tip-top in orde is, om u te laten genieten van een zorgeloze boeking.

U kunt direct de beschikbaarheid zien en vastleggen. Heeft u eerst nog een vraag, of een speciale wens, neem dan contact met ons op. Wilt u liever eerst een offerte ontvangen, dan kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.
 
FlyBoarden 'Vlieg Garantie'
iCharter geeft op alle arrangementen met het FlyBoard een 'Vlieg Garantie'. Onze instructeurs zijn er van overtuigd: iedereen kan het en daar geven we graag een garantie voor af. Al is de tijd om, we gaan net zo lang door tot u op het FlyBoard kunt staan en heeft gevlogen.
 
In het filmpje hieronder zie je hoe de professionals er mee om gaan. Super gaaf!
 
 • JetPack

  JetPack

  JetPack by iCharter is de sensatie van 2015!
  Klim in je harnas en vlieg tot grote hoogte. Ze bestonden al, maar deze JetPack is tot in de uiterste puntjes geperfectioneerd. iCharter is de eerste die deze nu voor verhuur aanbiedt. En je vliegt voor €49,00 per persoon maar liefst 30 minuten. Vaste lage prijs.

  Noord Holland

  vanaf

  € 49
 • Luxe Yacht La Sirena

  Luxe Yacht La Sirena

  Nu bij iCharter, ruim 15 meter luxe aan boord van de Fairline Phantom 50 'La Sirena'. Ideaal voor lunch of SunSet Cruise. Uit te breiden met FlyBoarden, Hoverboarden en jetski. We kunnen een volledige op maat gemaakt programma voor u samenstellen. Bij afname van 6 uur ontvangt u 2 uur gratis!

  Noord Holland

  vanaf

  € 250
 • HoverBoarden

  HoverBoarden

  HoverBoarden is de nieuwste rage, Balanceren boven het wateroppervlak en met gepaste snelheid. Het is even oefenen en als je eenmaal staat, voelt het echt alsof je vliegt! Beleef de sensatie. Actie: nu gratis FlyBoarden bij elke HoverBoard boeking! Vergeet niet te filmen!

  Noord Holland

  vanaf

  € 39
 • FlyBoarden

  FlyBoarden

  FlyBoarden is over de hele wereld een rage. Balanceren boven het wateroppervlak en heerlijk hoog (als je durft). Het is even oefenen en als je eenmaal staat, voelt het echt alsof je vliegt! Een regelrechte sensatie. 'We Fly You To The Moon' Actie: nu gratis HoverBoarden bij elke FlyBoard boeking!

  Noord Holland

  vanaf

  € 39
 • Vrijgezellen Party

  Vrijgezellen Party

  Volledig verzorgt, maximaal 10 personen!
  iCharter is de uitgesproken partij om de vrijgezel een onvergetelijke dag te bezorgen. We beginnen om 12:00 uur en om 18:00 uur zijn we weer in de haven, waar het avond programma kan starten. Indien gewenst regelen we ook een leuk restaurant.

  Noord Holland

  vanaf

  € 99
 • Luxe SunSet Cruise

  Luxe SunSet Cruise

  Uniek genieten van een Luxe SunSet Cruise met vertrek vanuit Volendam. We varen over de Gouwzee naar Monnickendam en Marken, terwijl u kunt genieten van de ondergaande zon. Uw privé kapitein laat het u aan niets ontbreken. Indien u wenst kunnen we een catering verzorgen naar keuze.

  Noord Holland

  vanaf

  € 225
 • Chaparral Signature 10 meter

  Chaparral Signature 10 meter

  Chaparral is een mooi Amerikaans botenmerk met zeer goede vaareigenschappen. Deze boot wordt in principe met schipper verhuurt, maar u mag de boot wel zelf varen. Na een korte uitleg en 'even voordoen' kunt u al snel zelf genieten van de uitstekende vaareigenschappen.
  Een heerlijke 6 persoons boot van maar liefst 10 meter!

  Noord Holland

  vanaf

  € 95
 • Luxe Cruise La Sirena

  Luxe Cruise La Sirena

  Ook per week te huur. Nu beschikbaar op iCharter, het fantastische jacht La Sirena. Ideaal voor lunch of SunSet Cruise. Uit te breiden met een evenement als FlyBoarden, Hoverboarden en jetski. Bekijk de mogelijkheden. We kunnen ook een volledige op maat gemaakt programma voor u samenstellen. Gratis bijboot bij week huur!

  Noord Holland

  vanaf

  € 1.140
 • Yamaha Sport RIB 200PK

  Yamaha Sport RIB 200PK

  Prima dagboot om met wat vrienden gezellig te varen. Let wel op de snelheid, want het is een supersnelle RIB. Zowel met als zonder schipper te huur. Indien gewenst leggen we de boot voor u klaar, compleet met boodschappen. Geen vaarbewijs? Geen probleem, wij hebben een schipper.

  Noord Holland

  vanaf

  € 75
 • Yamaha RIB 50PK

  Yamaha RIB 50PK

  Prima dagboot om met wat vrienden gezellig te varen. Let wel op de snelheid, want het is een supersnelle RIB. Zowel met als zonder schipper te huur. Indien gewenst leggen we de boot voor u klaar, compleet met boodschappen. Geen vaarbewijs? Geen probleem, wij hebben een schipper.

  Noord Holland

  vanaf

  € 55
 • iCare service en onderhoud

  iCare service en onderhoud

  Boek een monteur!
  iCharter heeft een eigen afdeling onderhoud, die service en onderhoud aan onze boten verzorgd. Dit kan een buitenboordmotor zijn, maar onze Volvo-Penta specialist onderhoud ook onze eigen Luxe Yacht. Wilt u gebruik maken van onze expertise, dan kunt u hier uw monteur boeken. Ook op locatie!

  Noord Holland

  vanaf

  € 45