Actueel

over ons

Bij iCharter staat plezier voorop. Wij organiseren Luxe Yacht Charters met ons 15 meter lange Fairline Phantom 50, die is voorzien van alle luxe. Zonnedekken, FlyBridge, BBQ, drie slaapkamers en twee badkamers, een luxe lounge met TV, waar heerlijk relaxed kan worden. We bieden dit jacht aan vanaf enkele uren, per dag, maar ook voor volledig verzorgde vakanties met kapitein.
 
Naast al dat moois en onbezorgd genieten heeft iCharter ook FlyBoarden, HoverBoarden en een jetski aan boord. FlyBoarden en HoverBoarden is ook los te boeken, dan gaan we heerlijk met een grote rubberboot het water op. Ideaal voor vrijgezellen feesten, bedrijfsuitjes en met vrienden of vriendinnen te boeken. Altijd onder begeleiding van een gezellige instructeur. Want het moet een feestje zijn bij iCharter en dat maken we er zeker van.
 
Rustig met het gezin even door Waterland varen met een sloep of rubberboot? Geen probleem, ook dat bieden we bij iCharter. 
 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van volledig verzorgde dagtrips, waarbij wij alles verzorgen. Hapjes en drankjes aan en indien gewenst verzorgen we een volledige catering aan boord. Ook als er maar met een paar mensen wordt geboekt.
 
iCharter Luxe mini Cruise
Zin in wat anders op een mooie namiddag? Wij verzorgen ook SunSet Cruises vanuit Volendam, Marken of Monnickendam, waarbij we alles regelen. De kapitein zal een mooie trip maken langs verschillende dorpen langs de Gouwzee en Markermeer, uiteraard verzorgd met een hapje en een drankje. Ook ideaal om met het gezin te doen of met een paar vrienden. Vooraf wordt afgestemd wat de wensen zijn, zodat de kapitein kan zorgen dat het aan niets ontbreekt tijdens de tocht. We berekenen hier geen extra kosten voor, we berekenen alleen de boodschappen die we voor onze gasten halen.
 
Business doen aan boord van ons vlaggenschip
Rustig vergaderen op een uniek jacht waarbij iCharter alles verzorgd. Van luxe broodjes tot een kok die een heerlijke maaltijd serveert. Alles op niveau en in alle rust. Ons luxe jacht is ook voor korte periodes te huur. Weer eens wat anders dan een restaurant en gegarandeerde rust. Zo wordt zaken doen weer echt leuk en wij verzorgen alles. Indien gewenst halen wij de gasten op  van Schiphol of een andere locatie. Bij iCharter staat de service voorop.
 
Volledig verzorgde One Way Trip behoort ook tot de mogelijkheden. We halen de gasten op met de auto en brengen ze weer terug met de boot. Ideaal als er nog ergens een drankje wordt gedronken, geen zorgen over de auto. Wel met de auto en toch gedronken? Maak dan gebruik van de thuisbrengservice. U wordt veilig thuisgebracht en de auto staat gewoon weer bij u voor de deur de volgende dag.
 
Neem contact met ons op en we laten graag zien dat we weten hoe belangrijk het is om onze gasten te verwennen. Of het nu een paar uur varen is in een sloep of een geheel verzorgde trip van meerdere dagen, wij weten als geen ander hoe we onze gasten een onvergetelijke ervaring moeten bezorgen.
 
Vertrekplaats Charters
Jachthaven Marinapark Volendam
De Pieterman 12
1131PW Volendam
Telefoon aan boord +31 655 111000
Er is een MeetingPoint aan de haven, zodat u en uw gasten daar rustig kunnen verzamelen.
Afhankelijk van het soort evenement, volgt er een briefing, waarna we van start gaan.
 
Postadres
iCharter
Postbus 37133
1030 AC Amsterdam
 
Telefoonnummer werkplaats
+31 299 633 641
 
Bezoekadres
iCharter
Slobbeland 30
1131AA Volendam
 
Vragen over betalingen
Heeft u vragen over uw betaling, dan
kunt u rechtstreeks contact opnemen met
walter@icharter.nl
 
Voor alle overige vragen verzoeken wij u vriendelijk het 
contact formulier in te vullen, rechts boven in de site, of
een mail te sturen naar info@icharter.nl
 
iCharter is onderdeel van 
Matthew's Beheer BV
Zuiderwouderdorpsstraat 74
1153 PG Zuiderwoude
Mobiel    +31 (0)624 666111
Telefoon +31 (0)20-8943171
KvK 34098522 te Amsterdam
ING NL19 INGB 0666 2163 39
BTW NL.8063.16.202.B01 
 
iCharter is een geregistreerde handelsnaam van Matthew's Beheer BV